Binnenschrijnwerk

Wenst u een nieuwe keuken, een mooie wandkast in uw woonkamer? Of droomt u van een dressing waar u al uw kleding overzichtelijk kan opbergen?
Voor eender welk binnenschrijnwerk kan u ons contacteren.

Een specifieke wens? Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Keukens op Maat - Schrijnwerkerij Houben Beringen

Keukens

Bij ons kan u terecht voor uw droomkeuken op maat, volledig volgens uw wensen. Kiest u voor een landelijke of moderne keuken? Welke stijlkeuze u ook maakt, bij ons bent u aan het juiste adres!

Meer info
Badkamer op maat - Schrijnwerker Beringen Limburg

Badkamers

Wij voorzien uw badkamermeubels op maat, in elke stijl. Van ontwerp tot plaatsing, steeds tot in de puntjes verzorgd. Ontdek de mogelijkheden.

Meer info
Binnendeuren op maat - Schrijnwerkerij Houben Beringen

Binnendeuren

Of u nu kiest voor moderne, landelijke of klassieke binnendeuren… ze moeten passen bij de inrichting van uw woning, winkel of zaak.
Bij ons kan u terecht voor uw binnendeuren op maat, in elke stijl.

Meer info
Bureelmeubelen op maat - schrijnwerkerij Houben Beringen

Bureelinrichting

Uw (thuis)kantoor of bureelruimte laten inrichten met bureelmeubelen op maat? Wij maken bureau’s en kasten volledig op maat van uw wensen, in alle stijlen en perfect passend in uw interieur.

Meer info

Dressings

Op zoek naar een dressing of inbouwkast die volledig voldoet aan uw verwachtingen en perfect past binnen uw interieur? Wij maken dressings volledig op maat van uw wensen, in alle stijlen.

Meer info
Gyproc plaatser Beringen Limburg

Gyprocwerken

Wenst u een bestaande ruimte in te delen in meerdere ruimtes of heeft u een verlaagd plafond nodig? Wij zijn specialist in gyprocwerken.

Meer info

Douchebekledingen

Steeds vaker wordt gekozen voor een acryl douchewand in plaats van de klassieke tegelmuur. Hiervoor maken wij gebruik van Saetfix panelen: 100% waterdicht en bovendien gemakkelijk in onderhoud.

Meer info

Trappen

Bent u op zoek naar een nieuwe trap die perfect past binnen uw interieur? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp, productie en plaatsing van trappen op maat in hout, in alle stijlen

Meer info

Woonkamerinrichting

Uw woonkamer is een plek om te ontspannen en te genieten. Een plek die praktisch is ingericht volledig naar uw stijl. Met op maat gemaakte kasten en meubelen haalt u het maximale uit uw woonkamer.

Meer info

Overige

Wenst u meubels op maat? Of een mooie afkasting voor uw haard of inbouwtoilet? Bespreek met ons de mogelijkheden voor uw binnenschrijnwerk.

Meer info

Een specifieke vraag voor uw binnenschrijnwerk?